Federaţia de fotbal s-a asociat cu o casă de pariuri pentru a combate „blaturile”

0
- Reclama -

Federația Română de Fotbal a semnat un parteneriat pe o perioadă de patru ani cu o casă de pariuri, scopul fiind acela de a combate, pe cât posibil, mecirule trucate. În plus sunt vizați și toți cei implicați în fenomenul fotbalistic și care pariază în ciuda interdicțiilor oficiale, dar și morale. Răzvan Burleanu , președintele FRF,  Per Widerstrom , CEO Fortuna Group, Costin Negraru, managerul Departamentului de Integritate din cadrul FRF, și selecționerul Christoph Daum au participat la acest eveniment.

„Suntem bucuroși să avem încă o confirmare a strategiei comerciale de succes pe care Federația Română de Fotbal a implementat-o. Primim în familia fotbalului românesc un membru important, alături de care am convingerea că ne vom bucura pentru succesele Echipei Naționale și pentru reușitele proiectelor dedicate dezvoltării fotbalului. În același timp, campania noastră pentru asigurarea unui climat fotbalistic dominat de integritate se întărește și vom putea implementa noi măsuri prin care fenomenul fotbalistic să fie protejat și să evolueze.  Dacă până acum 3 ani nu am avut niciun caz cercetat sau dovedit de meci trucat, asta nu înseamnă că astfel de lucruri nu s-au întâmplat. Acest parteneriat este menit să ne ajute să avem un fotbal curat, acesta fiind modelul implementat de către toate federațiile din Occident.”, a declarat Răzvan Burleanu.

”Se simțea nevoia unui astfel de parteneriat în care organizatorul de competiții, FRF, și o casă de pariuri să colaboreze. Sunt convins că rezultatele acestei colaborări se vor vedea în scurt timp. Casele de pariuri sunt și ele afectate de meciurile trucate.”, a afirmat Costin Negraru.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele