Felicitări și mesaje de 1 iunie 2023. Ce urări frumoase le puteți transmite copiilor

0
- Reclama -

La mulți ani de 1 iunie 2023! Iată o mulțime de mesaje și felicitări pentru Ziua Copilului. Spune-le ”La mulți ani” celor mici sau aminteșțe-ți de copilărie cu ajutorul felicitărilor cu mesaje și urări speciale. 

”La mulți ani de 1 Iunie” spun mulți români la sărbătoarea de azi, 1 Iunie 2023. De Ziua Copilului, dacă vrei să aduci zâmbetul pe buze celor mici astăzi, am pregătit pentru tine felicitări și mesaje cu urări deosebite.

1 Iunie 2023, când celebrăm Ziua Copilului. În rândurile de mai jos vei regăsi și câteva zeci de mesaje cu urări text pentru sărbătoarea legală de astăzi, joi.

Felicitări de 1 iunie 2023 cu urări frumoase și vesele de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook

Joi, 1 iunie 2023, este Ziua Copilului. Dacă vrei să le aduci zâmbetul pe buze celor din jur și să le reamintești de perioada copilăriei, ți-am pregătit mai multe felicitări speciale pentru această ocazie.

Poți alege o felicitare și pentru copiii din viața ta, pe care să o postezi pe contul tău de Facebook sau să le-o trimiți cunoscuților prin SMS, pe WhatsApp, Instagram, pe Messenger sau alte platforme de social media pe care le folosești.

- Reclama -

Citește și: Ziua Copilului: scurtă istorie. De ce nu se sărbătorește peste tot în lume de 1 iunie

Mesaje de 1 Iunie 2023. SMS-uri cu urări frumoase și speciale pentru Ziua Copilului

Dacă nu ai inspirație pentru a compune un mesaj de 1 iunie, am făcut o selecție riguroasă pentru tine. Alege un mesaj de Ziua Copilului din cele de mai jos și adu-le zâmbetul pe buze celor aproapiați:

 • Copilăria-i un zâmbet, un vis, e veselie, E pasărea ce-alunecă-n zare, Și-un gând pribeag de-o veșnicie. Copilăria-i o suavă floare.
 • De-i senin sau nor afară, De e zi sau de e seară, Nu uita să-ți amintești, De frumoasele povești, Eu vă spun că nu e greu, Și copil rămâi mereu.
 • Doresc ca viața să aibă pentru tine numai bucurii, iar norocul să-ți fie prieten nedespărțit.
 • E primul și cel din urmă cuvânt. E țesută-n aur și-n margaritate. Copilăria-i o adiere de vânt.
 • Învață să-ți trăiești copilăria, Căci ea se duce-așa rapid, De n-ai să poți să zici c-a fost frumoasă, Când s-a pierdut în infinit.
 • Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!
 • Veverița sprinteoară dă de veste iar în țară, Că-n poiană cu izvoare, azi e zi de sărbătoare, Flori, gândaci și licurici, păsărele și pitici, Toți s-au pregătit de zor,
 • Viața este o flacără ce se stinge întotdeauna, dar recapătă scântei de câte ori se naște un copil.
 • Viața mea ar fi pustie fără ține, întunecată fără lumină din ochii tăi, tristă fără zâmbetul tău, iar soarele și luna nu ar mai străluci la fel fără tine.
 • ”Toţi oamenii mari au fost cândva copii, dar puţini dintre ei îşi mai aduc aminte.” – Antoine de Saint- Exupery.
 • Să îmbrăcaţi hăinuţa Micului Prinţ şi să retrăiţi măcar pentru o zi cea mai frumoasă poveste din viaţa fiecăruia – copilăria.
 • Să fiţi copilăroşi şi veseli, energici şi puşi pe şotii, optimişti şi plini de speranţă.
 • Să zâmbiţi şi să vă bucuraţi!

Sursa: a1.ro

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele