Femeia de 36 de ani acuzată că a împins în faţa metroului o tănără, care a murit, a fost reţinută

0
- Reclama -

Femeia de 36 de ani acuzată că a împins în faţa metroului o tănără, care a murit, a fost reţinută, după ce poliţiştii au identificat-o pe baza imaginilor camerelor de supraveghere.

Poliţia Română a transmis că  procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti audiază, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana suspectată de comiterea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1.

În cursul nopţii, poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate, a anunţat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Citiți și Sicriul cu trupul neînsufleţit al regelui Mihai așteptat la ora 11:00 pe aeroportul Henri Coandă

„Au condus această persoană la sediul Poliţiei Capitalei ai au debutat aceste audieri. Poliţia Capitalei va acţiona şi în contiuare pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică”, a adăugat ea.

- Reclama -

„Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre”, a transmis Poliţia Capitalei.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou. Conform Poliţiei, tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie, iar Poliţia i-a prezentat semnalmentele, cerând sprijin pentru identificarea ei.

Femeia încercase un gest similar în staţia Costin Georgian, cu puţin timp în urmă. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie în jurul orei 20:00.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele