Femeia înjunghiată pe bancheta unui taxi de către iubitul ei, se află în stare gravă la spital

0
- Reclama -

În noaptea de vineri spre sâmbătă, o femeie de 31 de ani din București a fost înjunghiată de către iubitul ei, în timp ce se aflau pe bancheta din spate a unui taxi, după o ceartă. Conform Antena 3 CNN, femeia ar fi declarat că vrea să se despartă de partenerul ei de 23 de ani și și-ar fi făcut bagajele, apoi ar fi chemat un taxi, împreună cu mama ei, pentru a pleca.

În momentul în care taxiul a ajuns, iubitul a urcat și el în mașină și, după un scurt dialog, a înjunghiat-o pe tânără în jurul gâtului cu un cuțit pe care îl avea asupra sa. După atac, agresorul a fugit, iar victima a fost transportată de șoferul de taxi la spital, cu răni grave.

Conform unui comunicat al Poliției, victima se află în prezent în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București:

„La data de 18.03.2023, în jurul orei 01:20, în timp ce se afla pe bancheta din spate a unui taxi staționat în fața locuinței sale din mun. București, sector 2, inculpatul, un bărbat în vârstă de 23 de ani, a lovit-o pe pe concubina sa, în vârstă de 31 de ani, cu lama unui cuțit în gât, provocându-i o plagă înjunghiată în zona cervicală anterioară, după care a fugit de la fața locului. Victima a fost transportată cu taxiul respectiv la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București, a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată, fiind ulterior supusă unei intervenții chirurgicale, iar în prezent este internată în spital, în stare gravă”.

- Reclama -

Potrivit Poliției, bărbatul a fost reținut și este cercetat pentru infracțiunile de violență în familie, în modalitatea tentativei de omor. După ce a fost depistat în aceeași zi, a fost reținut pentru 24 de ore și ulterior s-a făcut propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt în desfășurare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București și a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri. Victima este internată în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București.

- Reclamă -