Festivalul de film horror şi fantastic, anulat

0

Ediţia de anul acesta a festivalului de film horror şi fantastic Lună Plină, programată să aibă loc între 20 şi 23 august la Biertan (judeţul Sibiu), a fost anulată.

 

Directoarea festivalului, Oana Giurgiu, a transmis într-un comunicat: „Din păcate, am fost nevoiţi să amânăm acest festival întrucât în zona Biertan există un posibil focar epidemiologic şi atât noi, organizatorii, cât şi autorităţile, ne-am gândit să nu riscăm în niciun fel sănătatea participanţilor sau a comunităţii locale. Am sperat până în ultimul moment că vom putea găsi o soluţie pentru a organiza acest eveniment la care ţinem foarte mult, însă am hotărât să nu sacrificăm experienţa completă a festivalului care include pe lângă proiecţiile de film şi o zonă de camping special amenajată, ghost-hunts, cine-concerte şi tururi cu bicicleta prin împrejurimi”.

Echipa festivalului este dedicată să găsească în continuare cele mai bune soluţii pentru a organiza festivalul Lună Plină – primul eveniment din România axat în exclusivitate pe cinema-ul horror şi fantastic.

Citește și: Europa League se reia astăzi după o pauză de cinci luni

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele