Finanțatorul FCSB a fost suspendat 6 luni de Comisia de Disciplină a FRF

0

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a fost amendat cu  130.000 de lei și suspendat 6 luni de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, fiind judecat în două cazuri distincte, fiind acuzat printre altele de rasism, xenofobie, discriminare, denigrare. Cel mai probabil, în scurt timp, la una dintre televiziunile care îi găzduiesc părerile în mod constant, acesta va spune că nu are nicio funcție oficială și nicio legătură legală cu FCSB, contestând astfel și amenda și suspendarea.

”În temeiul art. 52 al. 1 și 2 lit. b coroborat cu art. 52 al. 1 și 4 din RD se sancționează pârâtul George Becali cu măsura suspendării pentru 6 luni și penalitate sportivă de 65.000 lei. În temeiul art. 45 din RD pârâtul George Becali va executa sancțiunea suspendării pentru 6 luni și plata penalității sportive de 65.000 lei”, este verdictul în primul caz.

„În temeiul art. 54 al. 1 din RD se sancționează pârâtul George Becali cu măsura suspendării pentru 4 luni și o penalitate sportivă în cuantum de 65.000 lei. În temeiul art. 54 al. 1 din RD se sancționează Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportivă de 10.000 lei” este verdictul în a doua speță.

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele