Firea vrea să se lupte: ”Mă voi bate din postura de parlamentar”

0

Gabriela Firea face declarații după declarații, una belicoasă, alta împăciuitoare. Mai devreme, fostul edil a spus că nu este de acord invitația făcută de Marcel Ciolacu lui Robert Negoiță dea se întoarce în PSD. Acum, spune că ea ar accepta invitația aceluiași președinte PSD de a se afla pe listele partidului la Parlamentare.

 

Firea a spus:  ”Mă voi bate din postura de parlamentar”.

Gabriela Firea a spus că a dublat scorul politic în Capitală și se va bate acum din postura de parlamentar pentru bucureșteni. Această gogoriță pare cea mai facilă scăpare din situația actuală, anume că a pierdut Primăria Capitalei.

Firea susține că Ponta și Negoiță sunt teroriști politici

Sintagma ”scor politic” este găselnița momentului pentru PSD în toate zonele unde au pierdut alegerile. Niciun membru marcant al PSD nu a vorbit însă de de pierderea electoratului cauzată de politica infracțională făcută de PSD cu Dragnea la conducere.

„În București am dublat scorul politic de la 16% la europarlamentare, la 33%. Eu am obținut un scor de 38%, foarte onorant în condițiile date în care am avut tot guvernul împotriva mea. (…) De ce să fac un pas înapoi? (…) Eu o să mă zbat în continuare pentru București din postura de parlamentar”, a spus Gabriela Firea.

Firea a anunțat că se va face o analiză pentru fiecare județ în parte, după alegerile locale, iar în județe analiza se va face pe fiecare localitate în parte, urmând ca organizațiile județene să își ia propriile decizii.

Ciolacu o vrea pe Firea în Parlament

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus că Firea ar trebui să candideze pentru un mandat de parlamentar.

„Mi-aș dori să candideze pentru un post în Parlament. Consider că trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rezultatele din București se datorează în mare măsură și dnei Gabriela Firea”, apreciază liderul social-democraților.

Vezi care sunt cele mai potrivite purificatoare anti-covid pentru casa ta

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele