Firea: miniștri inumani precum Cîţu, Tătaru, Anisie, Violeta Bau Alexandru

0
- Reclama -

Primarul general în funcţie, Gabriela Firea, afirmă că votul la alegerile parlamentare ”este singura soluţie pentru a scăpa de miniştri incompetenţi şi inumani precum Cîţu, Tătaru, Anisie, Violeta Bau Alexandru”, care ”dovedesc zi de zi, prin deciziile eronate luate, că se poate mai rău azi decât ieri şi mâine faţă de azi”. 

 

„Mă întreabă prieteni şi cunoscuţi ce rost mai are să meargă la vot pentru alegerile parlamentare, dacă la locale a văzut o ţară întreagă ce s-a întâmplat şi nimeni nu a luat vreo măsură. Răspunsul este simplu: tocmai de aceea! Pentru că, nu pot ei fura, cât putem noi munci şi vota! În plus, votul este singura soluţie pentru a scăpa de miniştri incompetenţi şi inumani precum Cîţu, Tătaru, Anisie, Violeta Bau Alexandru etc.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

Cei care, prin măsurile luate, sfidându-i pe români, au compromis economia, sănătatea, educaţia, protecţia socială. Ei ne dovedesc zi de zi, prin deciziile eronate luate, că se poate mai rău azi decât ieri şi mâine faţă de azi. Iar Orban patronează vesel-inconştient tot acest sistem guvernamental putred”, a afirmat Firea, miercuri, într-o postare pe Facebook.

- Reclama -

Ea a continuat spunând că scopul alegerilor parlamentare este de a se forma un nou guvern.

TikTok vrea să angajeze 3.000 de ingineri

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele