Firea plânge de mila Bucureștiului

1

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea a criticat, luni seară, modul în care arată Bucureştiul şi spune că responsabil este Ludovic Orban care l-a susţinut pe Nicuşor Dan pentru postul de primar general.

 

Gabriela Firea a declarat, luni seară, la România TV, că niciodată Bucureştiul nu a fost atât de murdar, poluat şi neîngrijit ca acum.

”Niciodată Bucureştiul nu a fost atât de murdar ca acum, nu a fost atât de poluat, nu a fost plin de dăunători, parcurile nu au fost lăsate de izbelişte ca acum. Două ierni în care bucureştenii au îngheţat de frig mai mult ca niciodată, nu le-a mai păsat nici măcar să scurteze durata anumitor reparaţii care se realizează în urma avariilor sau să urgenteze acele proceduri pentru lansarea licitaţiei. Le-am lăsat un proiect la cheie, de fonduri europene, aproape 300 de milioane de euro pentru reabilitarea reţelei vechi de termoficare. Mai mult de un an de zile nu au făcut altceva decât să schimbe oamenii din Direcţia de Achiziţii, să îşi pună oamenii lor ca să, am putea să interpretăm, să aranjeze anumite licitaţii, pentru că altfel de ce nu lucrezi cu funcţionarii publici pe care i-ai găsit?”, a declarat Gabriela Firea.

Ministrul Familiei a făcut referire şi la ”responsabilii” pentru toate neregulile din Capitală.

Stellantis suspendă producţia auto în Rusia

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele