Firea:”Spun NU anarhiei! Dacă și tu vrei democrație și nu haos și abuz, vino la ora 20.00, în Piața Victoriei!”

0

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a anunţat, sâmbătă, pe Facebook, că va fi prezentă la mitingul orgnizat de PSD. Ea spune că încă din prima zi de după câștigarea alegerilor, guvernul și parlamentul ar fi fost victimele denigrării, defăimării sau ale manipulării. Primarul acuză că anumite minoritați ar dori să “confiște instituțiile prin fraudă politică și morală” iar voința românilor ar fi călcată în picioare, cei mai slabi căzând  victime și pactizând cu „grupările ilegitime din instituții”.  

Gabriela Firea își continuă postarea spunând că “România este a tuturor românilor” și  “nu a celor care sunt plătiți să provoace evenimente negative și să nesocotească votul românilor”. Spre sfârșitul postării, Primarul General al Capitalei, ne îndeamnă să ieșim în stradă pentru ca lucrurile descrise mai sus să se termine, acuzând de asemenea și că niște cetățeni ar avea intenții rele, de a denigra intenționat țara în exterior, pentru ca românilor să le fie rușine să scoată capul în lume.

Dacă după lecturarea postării Gabrielei Firea veți simți că suntem îndemnați să ieșim la protest împotriva abuzurilor PSD, să știți așa pare. Primarul General este în eroare. Foarte mulți români trăiesc cu această impresie, mai ales după accesele PSD de întoarcere la justiția strâmbă din anii 2000, atunci când portofoliul era sub conducerea fostei colaboratoare cu securitatea comunistă, Rodica Stănoiu!

Postarea integrală a vicepreședintei PSD Gabrielei Firea de pe Facebook:

”În această seară la ora 20,00 voi fi prezența la mitingul împotriva abuzurilor, organizat legal de PSD-ALDE. Orice fel de abuz trebuie sancționat! Dar în special cel de putere. Nimic nu poate fi mai anti-democratic, decât să nu respecți votul românilor! Am câștigat alegerile dar, din prima zi, atât Guvernul cât și autoritățile locale au fost supuse unei campanii de denigrare, defăimare, transmiterea de informații false, manipulare și boicotare a activității. Voință românilor a fost călcată în picioare! Trăim într-o dictatură a minorității care nu s-a bucurat de votul românilor dar care vrea să confiște instituțiile prin fraudă politică și morală. Prin minciună și presiuni instituționale! Unii mai slabi au căzut victime sau chiar au pactizat cu grupările ilegitime din instituții.

Cine îndrăznește să spună ceva este amenințat! Cine are curajul să se revolte e pus la zid de oameni certați cu legea și plătiți să creeze haos! Spun NU anarhiei! Spun DA democrației și statului de drept, nu de drepți! România este a tuturor românilor! Nu a celor care sunt plătiți să provoace evenimente negative și să nesocotească votul românilor. România este o țară frumoasă pe care mulți au denigrat-o în exterior intenționat, că să ne fie rușine să scoatem capul în lume! Dacă și tu vrei democrație și nu haos și abuz, vino la ora 20, 00, în Piață Victoriei!”

Citește și Gabriela Firea: Votul românilor este sfânt, nu trebuie răsturnat prin plângeri penale

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele