Fiul lui Ion Caramitru i-a strigat lui Valentin Dragnea ”Hoțule”, iar acesta a depus plângere penală pentru agresiune

0

Ștefan Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru, i-ar fi strigat în urmă cu zece zile lui Ștefan Dragnea ”Hoțule”, iar acesta a făcut plângere la Poliție pentru agresiune, scrie Adevărul. Sursa citată anunță că parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a deschis un dosar penal in rem pentru ameninţare şi tulburarea liniştii publice în urma unei plângeri depuse de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea.

Valentin Dragnea şi soţia lui au reclamat că au fost agresaţi verbal de un bărbat pe o stradă din Bucureşti.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că fiul său a fost agresat de mai multe ori, motiv pentru care a decis să depună o plângere penală. “Nu pot să dau mai multe detalii, decât că a fost agresat de mai multe ori şi se pare că, într-un final, s-a hotărât să depună plângere, nu ştiu alte amănunte”, a explicat Dragnea.

Cazul a fost relatat în premieră de activista Raluca Fehrer, pe blogul personal. Ea nu a făcut public numele lui Ștefan Caramitru, scriind doar că este „fiul unui mare actor”. Feher a scris că acesta i-ar fi strigat lui Valentin Dragnea „Hoţilor, ticăloşilor, corupţilor, nu vă e ruşine, mă, să vă bateţi joc de ţara asta şi să furaţi de la copii săraci, tâlharilor? M*** PSD”.

Soţia lui Valentin Dragnea a ripostat, potrivit relatării Ralucăi Feher. „Băi, săracule, tu ştii cine suntem noi, măi, tu ştii bai cine e bărbată-miu, băi, gunoiule, tu ştii ce o să vă facem, băi? O să vă strivim, băi nimeniule!”.

Citește și Dumitru Coarnă acuză în direct postul de știri România tv de manipulare în legătură cu presupusul atac asupra fiului lui Dragnea

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele