UPDATE: Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, vrea să candideze la Preşedinţie

0

„Gabi şi-a pierdut sănătatea, mare parte din sănătate,  de când este primar general. Şi, în primul rând, cauza principală sunt atacurile care au venit din partea echipei ei. Gabi a fost abandonată”, a declarat Pandele.

Întrebat dacă Liviu Dragnea este cel care a abandonat-o, Florentin Pandele a replicat: „Nu vreau să sar pe el. I-am dat un mesaj joi. I-am spus să se intoarcă acasă să-şi câştige libertatea definitiv. Nu am fost de acord absoluit deloc cu ce a făcut. A terorizat-o pe Gabi”.

„Din momentul în care au  câştigat alegerile parlamentare, au stors-o ca pe o lămâie. Din ianuarie 2017, am realizat, după ce s-a dat Ordonanţa 13, în momentul în care s- a întors şi făcea pe neştiutorul, că „S-a dat în lipsa mea, că nu ştiu”, i-am spus: „Gabi, depune-ţi demisia, din partid şi de la primărie!”. Aveam informaţii că o vor lucra. Mi-au spus miniştri ai Transporturilor: „Nu aveam ce face!” Dacă pleca Gabi, le spunea: „Mai uşor””, a relatat Florentin Pandele tot la TV.

Știre inițială

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, şi-a anunţat, la un post TV, intenţia de a candida la Preşedinţie. Acesta a precizat că va candida ca independent. 

“Am vorbit cu Gabi (soţia sa) şi i-am spus că voi candida la alegerile prezidenţiale. M-a întrebat dacă sunt sigur că asta vreau şi i-am spus că da. Vreau să candidez”, a declarat Florentin Pandele, potrivit News.ro.

Florentin Pandele a mai spus că a decis să candideze pentru că nu mai are încredere în instituţiile statului, motiv pentru care trebuie făcut ceva pentru a schimba situaţia în care se află România.

“Gabi nu şi-a dorit şi nici nu-şi doreşte să candideze. M-a determinat starea în care se află familia mea. E inadmisibil să nu am siguranţă, să nu avem siguranţă”, a mai declarat Florentin Pandele.

“Vreau să trăiesc în linişte şi în pace în ţara mea”, a spus Pandele.

El a precizat că îşi va face un plan, un program, va începe să strângă semnături şi fonduri.

Sursa: news.ro

CITEȘTE ȘI MALEABILITATE EXTREMĂ: S-A CERTAT, S-A ÎMPĂCAT CU DRAGNEA, ACUM FIREA E ȘEFĂ LA PSD BUCUREȘTI

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele