Maleabilitate extremă: S-a certat, s-a împăcat cu Dragnea, acum Firea e șefă la PSD București

0

Firea a fost numită președinte interimar al PSD București. Ea redevine și vicepreședinte la nivel național al partidului. Decizia a fost luată în ședința Comitetului Executiv al PSD.

Înainte de CEx Primarul general al Capitalei spunea că se gândește dacă să revină sau nu asupra demisiilor din aceste funcții.

Evident că aici a contat enorm puterea baronului de Ilfov, soțul doamnei Firea, Florentin Pandele. Fără nicio realizare notabilă la Primăria Capitalei sau în campania abia încheiată, Firea este totuși o câștigătoare a acestor vremuri tulburi din PSD.

„Mai mulți colegi mi-au spus că, dată fiind situația actuală, să analizez și să renunț la ceea ce anunțat la unul dintre CEx-urile de anul trecut, anume atunci când, ca un gest de onoare, mi-am dat demisia din funcția de președuinte interimar PSD București și din poziția de vicepreședinte la nivel național, funcția de la Ilfov, doar aceea fiindu-mi luată cu forța la propunerea președintelui din acel moment al partidului. Deocamdată, am spus că mă gândesc, analizez dacă revin asupra acelor decizii”, a spus Gabriela Firea.

Gabriela Firea a anunţat în noiembrie 2018, înaintea unei şedinţe la care se discută retragerea sprijinului politic pentru ea, că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte interimar la Bucureşti și din funcţia de vicepreşedinte PSD, în urma unui conflict cu Liviu Dragnea.

Citește și Firea ar cam vrea să se împace cu Dragnea

În ședința CEx s-a decis că nu vor fi făcute excluderi din partid în următoarea perioadă, dar că vor exista sancțiuni. Vizați ar fi Codrin Ștefănescu, Cătălin Rădulescu și Mircea Drăghici.

Oprișan vrea mazilirea ”duamnei” Dan

Cu mult înainte de a fi aruncată în mâinile justiției pentru abuzurile de la 10 August, Carmen Dan este pe lista neagră a lui Oprișan. Baronul fără probleme penale, pentru moment, vrea – spune Gușă la Realitatea sa, ministerul de Interne.

Fără realizări, fără susținere, Carmen Dan e ”carne de tun”!

Citește și Dragnea a plecat din sediul PSD. Oprișan: Dragnea e istorie!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele