Florin Cîțu:”Banii pentru investiții sunt transferați spre pomeni electorale, ajutoare sociale, pensii și baronii PSD”

0

„Nu există bani în plus la buget”, este reacția fermă a senatorului PNL, Florin Cîțu, după ce premierul Dăncilă a anunțat rectificarea bugetară este pozitivă (aproape 6 miliarde de lei).

„Nu exista bani in plus la buget. Viorica Dancila minte. Iar pentru aceasta minciuna trebuie sa plateasca personal.

Totusi, este important sa vedeti cum ar fi fost distribuiti acesti bani daca ar fi existat.

Aceasta rectificare arata un singur lucru. Banii alocati in buget la inceputul anului pentru investitii sunt transferati spre chetuieli neproductive pana la sfarsitul anului – pomeni electorale, ajutoare sociale, pensii, salarii, si baronii PSD.

Asta este reteta PSD pentru saracirea Romaniei.

Inca un lucru.

Liviu Dragnea, Maduro a recunoscut ca modelul socialist impus cu forta in Venezueala a esuat. Este momentul sa-l iei pe Valcov, Teodovici si restul gastii de socialisti si sa plecati acasa.”, scrie Cîțu, pe Facebook.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, joi, în debutul şedinţei de Guvern, că prima rectificare bugetară din acest an este pozitivă şi că proiectul va fi adoptat de Executiv în a doua jumătate a lunii august.

„Avem o rectificare bugetară pozitivă. Avem venituri în plus la bugetul general consolidat per sold de aproape 6 miliarde de lei. Ordonanţa de rectificare va fi adoptată în a doua jumătate a lunii august”, a declarat Dăncilă.

Citește și Dacian Cioloș și Anca Dragu fac zob bilanțul lui Dăncilă:S-au folosit cifre false ca să fie coafată realitatea

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele