Florin Cîțu: „Coaliția de la guvernare a trimis la Bruxelles un document în care promite înghețarea salariilor bugetarilor”

0

Senatorul PNL Florin Cîțu a afirmat, sâmbătă, că PSD va introduce, de anul viitor, măsuri de austeritate și nu va mai aplica Legea salarizării unitare. Liberalul prezintă în acest sens un document ce ar fi fost trimis Comisiei Europene prin care coaliția de guvernare promite înghețarea salariilor în sectorul bugetar în 2019.

„PSD i-a trădat și i-a mințit pe români. România în criză economică-PSD introduce măsuri de AUSTERITATE în 2019! Într-un document trimis Comisiei Europene PSD +ALDE promit înghețarea salariilor în sectorul bugetar în 2019 la nivelul din Decembrie 2018. PSD +ALDE NU MAI APLICĂ LEGEA SALARIZĂRII UNITARE (astfel recunosc falimentul programului de guvernare)!”, a declarat Florin Cîțu, sâmbătă, pe Facebook.

Liberalul a adăugat că, prin promisiunea făcută de PSD-ALDE în documentul transmis Comisiei Europene, coaliția va tăia de fapt salariile cu echivalentul ratei inflației.

„Asta înseamnă că salariile sunt TĂIATE cu echivalentul ratei inflației. În plus creșterea dobânzilor va tăia și mai mult din puterea de cumpărare. În poza măsurile pe care PSD promite că le va lua la construirea bugetului pentru 2019. Este clar că legea pensiilor este doar o minciună. Nu sunt bani pentru aplicarea legii salarizării unitare și PSD+ALDE mint că dublează pensiile”, a explicat senatorul PNL.

Citește și În urma atacurilor din partea PSD la adresa minorității germane, 22 de membrii ai Adunării Parlamentare a Consiliului Europei cer o investigație

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele