Florin Cîțu nu și-a rezolvat toate problemele cu PSD

1
Florin Citu
- Reclama -

Senatorul PNL Florin Cîţu scrie joi că socialiştii şi extremiştii de stânga vor o mare NAŢIONALIZARE prin suprataxare şi suprareglementare şi îi acuză pe cei de la PSD că ”vor să omoare tot ce înseamnă sector privat şi să aibă control total asupra resurselor din economie”.

 

Nu-i vom lăsa. Ne vom lupta pentru libertate economică, pentru libertate individuală, pentru eliminarea barierelor în calea acumulării de capital, pentru eliminarea tuturor suprataxelor, mai spune Cîţu.

”Socialiştii şi extremiştii de stânga vor o mare NAŢIONALIZARE prin suprataxare şi suprareglementare. De un an de zile asistăm la cel mai agresiv atac al socialiştilor şi extremiştilor de stânga împotriva capitalului şi acumulării de capital (inclusiv capital uman). Doar în timpul comuniştilor, a dictaturilor Iliescu/Năstase sau a mineriadelor PSD-iste am mai văzut ceva similar”, scrie Florin Cîţu în postare.

Cîțu mai bagă puțin bățul prin gardul coaliției din care și el face parte

Fostul premier arată că pentru Ciolacu şi socialiştii lui nu există pensii „nesimţite”, salarii şi sporuri în sectorul bugetar „nesimţite”.

- Reclama -
- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele