Florin Cîțu: PSD a intrat in campanie. O sa ploua cu gogosi pentru 2020. Le mai gusta cineva sau trimitem PSD-ALDE la lada de gunoi a istoriei?

0

Promisiuni false – așa cataloghează senatorul PNL Florin Cîțu anunțurile Guvernului privind creșterea bugetului Educației pentru anul 2019.

“Dragnea a dat startul sezonului gogosilor pentru 2020!

Ministerul Finantelor, in disperare ca deficitul bugetar ajunge la 4% in acest an, a taiat banii alocati in buget Ministerului Educatiei la rectificare.

Dupa cateva zile, premierul spune ca a vorbit cu Ministerul Finantelor si sigur sunt bani in viitor pentru tot felul de gogosi. Chiar si o gogoasa care creste alocarea a 6% din PIB pentru Educatie.

Sa fie foarte clar.

Fapte: Guvernul la propunerea disperata a MFP taie banii Ministerului Educatiei.

Gogosi: Guvernul promite lapte si miere pentru educatie, in viitor. (Bineinteles doar daca romanii voteaza bolsevicii si sunt de acord cu iesirea din UE.)

Sindicatele care ii reprezinta pe cei din educatie au ignorat faptele dar au raspuns fara ezitare la invitatia guvernului de a gusta din gogosi.

PSD a intrat in campanie electorala pentru 2020. O sa ploua cu gogosi pentru 2020.

Le mai gusta cineva sau trimitem PSD-ALDE la lada de gunoi a istoriei?

#RomaniaLiberala #RomaniaFaraPSDsiALDE #FaraCompromisuri.”, scrie Florin Cîțu pe Facebook.

Citește și Iohannis, la recepția de Ziua Națională:Marile izbânzi ale națiunii sunt posibile dacă suntem uniți, nu dezbinați, dacă ținem aproape națiunile prietene civilizate, nu dacă ne izolăm de ele

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele