Florin Cîțu: „PSD a rămas fără bani și ne va executa silit pe toți”

0

Senatorul PNL, Florin Cîțu, susține că deficitul bugetar a explodat, iar Guvernul a rămas fără bani, ceea ce îi va determina pe cei de la PSD să ia măsuri disperate. Cîțu arată că ANAF va trimite tuturor cetățenilor decizii de impunere sau vor fi executați silit.

”PSD a ramas fara bani si ne va executa silit pe toti. (deficitul bugetar dupa 8 luni EXPLODEAZA)

Dragnea ar putea sa creasca taxele imediat. Dar in contextul politic actual – scandal cu partenerii din coalitia toxica, scandal cu UE, scandal cu SUA, urat de tot ce inseamna cetatean liber in Romania – ar insemna sinucidere politica.

Atunci face un lucru josnic. Ordoneaza ANAF sa RECALCULEZE impozitele, contributiile platite de cetatenii romani in ultimii 5 ani.

Evident ca toata lumea o sa primeasca o decizie de impunere. Din pacate, pentru noi toti, aceste decizii sunt din 2018 executorii. Adica nu mai poti fi contestate in instanta. Trebuie sa platim sau ne executa silit. Da, asa este in dictatura. Statul are intotdeauna dreptate si cetateanul nu are dreptul sa conteste.

Dragnea, Valcov, Teodorovici ne spun ca desi timp de 5 ani ei nu au stiut ce impozite trebuiau platitie acum sa AVEM INCREDERE in calculele lor. Asta nesimitire si tupeu de borfas.

Am contestat public aceasta golanie la momentul resepectiv, a parut la pachet cu „declaratia unica” , dar bineinteles ca PSD a pastrat-o. Acum stiti de ce.

Povestile pe care vi le spune asa zisul ministru al finantelor ” daca platesti mai devreme primesti un bonus etc” sunt doar povesti. E disperat. Executia bugetara este mai proasta decat era pe vreama lui Misa. Iar Misa era praf.

Statul incepe o actiune de executare silita a propriilor cetateni asa cum nu s-a mai vazut in ultimii 30 de ani. Si au schimbat legea in asa fel incat nu avem cum sa contestam „calculele” facute de „expertii ” ANAF.

Guvernarea PNL va schimba total modul in care statul colecteaza taxele si modul in care se raporteaza la contribuabil.

Mai putine taxe si mai mici, cu un cod fiscal mai simplu, fara atatea deductibilitati o sa fie mai usor de implementat. Colectare facuta de ANAF reinfintat in parteneriat cu institutii din sectorul privat.

#romaniitrebuiesastie #2020RomaniaFaraPSD

P.S. dupa 8 luni deficitul este de trei ori mai mare fata de aceeasi perioda a anului trecut si de aproape cinci ori mai mare fata de aeeasi perioada in 2016”, scrie Florin Cîțu, pe pagina personală de Facebook.

Citește și PMP anunță că susține referendumul pentru familie: Tomac le-a recomandat membrilor și simpatizanților să voteze:DA

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele