Florin Iordache pune țara la cale între două feluri de mâncare

0
- Reclama -

Clotilde Armand a făcut o sinteză clară a mârșăviei cu care PSD-ul lovește justiția României în aceste zile de tăcere și liniște națională, de doliu la căpătâiul regelui Mihai I.

Parlamentul a lucrat ca o forjă stând să explodeze de cărbuni PSD-iști încinși și fără scrupule majoritatea coaliției de guvernare aliată cu UDMR, au votat cu scandal schimbarea regulamentului de funcționare al Camerei Deputaților.

Citiți și Regulamentul Camerei Deputaților modificat cu scandal în Plenul Parlamentului

“Domnul Iordache este doar un soldățel fără studii juridice al domnului Dragnea. Nimic nu este întâmplător în această întâlnire alături de domnul Morar. Vedeți dumneavoastră, în aceste zile de doliu național, acești oameni se întâlnesc pentru a distruge statul de drept fără nicio urmă de regret, în mare viteză, între două feluri de mâncare.

Mi-aș dori să-i văd pe acești domni cum servesc masa cu sutele de mii de copii care se culcă în fiecare zi flămânzi, cu românii care părăsesc țara, cu cei care protestează de un an de zile din cauza lor. Eu cred că vine curând nota de plată pentru aceștia și vor plăti scump”, a afirmat Clotilde Armand pentru PSnews.ro.

- Reclama -

Amintim că Emanuel Ungureanu, deputat USR Cluj, a postat pe Facebook o fotografie care a devenit imediat viral, in care apar presedintele comisiei speciale comune a Parlamentului pentru Legile Justisiei, social-democratul Florin Iordache, impreuna cu Daniel Morar, actual judecator la Curtea Constitutionala si fost procuror-sef al DNA.

Cei doi erau intr-un restaurant, iar alaturi de ei se mai afla o femeie care, potrivit unor surse Ziare.com, este Senia Costinescu, magistrat asistent-sef la CCR.

Ulterior, si jurnalistul Vlad Petreanu a postat o fotografie cu momentul in care Florin Iordache vine la masa lui Daniel Morar si ii arata niste documente.

Judecatorul CCR Daniel Morar a declarat insa pentru Realitatea TV ca s-a intalnit cu Iordache intamplator si ca nu s-au discutat teme de justitie.

„Nu am discutat despre nimic. Am luat masa si eu si domnul Morar, la mese separate, si la plecare l-am salutat. Eu am luat masa cu o doamna, separat, si dumnealui era la alta masa cu o alta doamna si la plecare l-am salutat pur si simplu. Ca sa saluti un om, am stat 10 secunde, am salutat un om si am plecat mai departe. Repet, eu am luat masa separat cu o colega de a mea in Senat, dumnealui era la masa cu o doamna. La plecare l-am salutat. Nu mai poti saluta pe cineva pe care il cunosti?”, a declarat Florin Iordache pentru Ziare.com.

Intrebat ce documente avea in mana in momentul in care s-a apropiat de masa lui Morar, social democratul ne-a spus ca erau niste hartii pe care le avea cu el.

„Eu aveam in mana, am stat la masa cu o colega de a mea cu niste hartii. Normal ca le-am luat cu mine. Daca aveam niste hartii in mana trebuia sa le las la alta masa daca ma apropiam de masa lui? In imagini apare ca am niste hartii in mana, nu documente”, a mai afirmat Iordache.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele