Florin Iordache ar putea deveni șef peste Consiliului Legislativ

0
- Reclama -

Florin Iordache ar putea deveni șef peste Consiliului Legislativ. Se pare că, din păcate, nu scăpăm de ministrul ”altă întrebare”, deputatul ”Ciordache”, deputatul pro Dragnea, Florin Iordache. Surse din Parlament susțin că deși nu a mai încăput pe listele PSD Olt la ”cererea” lui Paul Stănescu, Iordache poate primi o funcție la stat, una bănoasă și o numire pe viață.

 

Florin Iordache ar putea deveni șef peste Consiliul Legislativ for care avizează toate proiectele de lege depuse în Parlament înainte să intre în dezbaterea celor două Camere.

Şefii Consiliului Legislativ sunt numiţi prin votul senatorilor şi deputaţilor, dar legea nu prevede o limită de mandat şi nici o procedură prin care să poată fi revocaţi. Aşadar, Florin Iordache va fi numit pe viaţă.

Dragoş Iliescu, fostul preşedinte al instituţiei, în vârstă de 77 de ani, s-a aflat în conducerea Consiliului Legislativ un sfert de secol, potrivit Digi 24. Mai întâi, în 1995, Dragoş Iliescu a fost numit de Parlament şeful unei secţii a Consiliului. Opt ani mai târziu, în 2003, a devenit preşedintele instituţiei.

- Reclama -

Ministrul ”altă întrebare” Florin Iordache nu mai are voie la Parlament

A plecat în vara acestui an. Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au prelungit din nou, până marţi ora 12.00, termenul pentru depunerea candidaturilor pentru funcţia preşedinte al Consiliului şi cea preşedinte al secţiei de evidenţă oficială a legislaţiei şi documentare din cadrul Consiliului Legislativ. Motivul este că luni nu a fost depusă nicio candidatură. Marţi la ora 16.00 va fi plen reunit.

Vezi care este cel mai bun purificator de aer anti coronavirus

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele