Ministrul ”altă întrebare” Florin Iordache nu mai are voie la Parlament

0

Ministrul ”altă întrebare” Florin Iordache nu mai are voie la Parlament. Șefii PSD din Olt l-au lăsat în afara listelor PSD pentru Parlament pe omul cheie al infractorului Liviu Dragnea, Florin Iordache. Inițiatorul ordonanței pro-penali, OUG 13, Iordache nu va candida la alegerile din 6 decembrie pe listele PSD Olt.

 

Președintele filialei Olt a PSD, Marius Oprescu – deși frații Stănescu sunt ”jupânii” PSD-ului din județ, a anunțat că secretarul general PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, va deschide lista social-democraților la alegerile parlamentare pentru Senat.

Frații Stănescu nu sunt curați ai politicii, ei s-au afișat de-a lungul timpului cu persoane care au ajuns în închisoare pentru furt.

Penalii și baronii PSD și PD care au subjugat județul Olt: Stănescu, Vâlcov, Iordache

Pe liste se vor regăsi atât actuali parlamentari cât şi „mulţi oameni noi”, însă propunerile vor fi comunicate public după consultarea organizaţiilor locale, a mai spus necunoscutul Oprescu. În discuții nu a fost rostit numele lui Florin Iordache, politician cu soția fost judecător, ți a făcut parte din completul care l-a achitat pe Adrian Năstase, și fata angajată la stat.

Clotilde Armand publică lista beizadelelor: copiii liderilor PSD, angajați pe bani grei la stat

Oprescu pare protejatul și portavoce a fraților Stănescu, așa cum fostul șef al Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, este omul de casă al familiei cu probleme penale grave, Cosma.

Șeful CJ Prahova face plocoane familiei, cu mari probleme penale, Cosma

Nepotism marca Stănescu

Întrebat dacă fratele senatorului Paul Stănescu, deputatul PSD de Olt Alexandru Stănescu, va candida pentru un nou mandat de parlamentar, Oprescu a răspuns că Alexandru Stănescu nu şi-a mai manifestat intenţia de a candida.

Totuși, pare că Oltul este incapabil să genereze alți politicieni, din moment ce ambii frați Stănescu se regăsesc acum pe statele de plată ale Parlamentului.

În privinţa unei posibile candidaturi a deputatului de Olt Florin Iordache, Marius Oprescu a spus, răspunzând la întrebări, că nu a avut o discuţie cu acesta pe tema menţionată. 

Iordache, poreclit de protestatarii din Piața Victoriei ”Ciordache”, are posibilitatea să se regăsească pe listele noii formațiuni formate din resturile PSD și PNL, Pro România Social Liberal. 

Partidul este un rezultat al fuziunii ALDE cu Pro România, comunicată azi de Ponta și Tăriceanu, politicieni ale căror partide nu au trecut pragul electoral la alegerile locale.

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele