Focar de coronavirus la Petrolul Ploiești

0

FC Petrolul a anunţat că şapte persoane din cadrul clubului, dintre care şase jucători, au fost testate pozitiv cu coronavirus.

 

“Ca urmare a testării RT-PCR periodice, realizate conform protocolului FRF, o dată la 14 zile, la începutul acestei săptămâni au fost depistate, în cadrul clubului ploieştean, 7 persoane cu rezultat pozitiv – 6 jucători si un membru al staff-ului auxiliar. Cazurile confirmate se află în izolare, conform protocoalelor standard, iar o anchetă epidemiologică a fost întreprinsă pentru a limita rata de infectare în rândul clubului. Contacţii direcţi rezultaţi în urma acestei anchete au fost testaţi potrivit procedurilor FRF, iar rezultatele acestora au fost negative. Jucătorii depistaţi iniţial ca fiind pozitivi pentru COVID-19 vor fi retestaţi în perioada imediat următoare.

Vezi cum poți să scapi de COVID cu un purificator cu ioni de pe Casoteca.ro/magazin

Echipa este determinată să joace până la capăt şi să atingă obiectivul de a promova în prima ligă a campionatului de fotbal, respectând cu stricteţe toate procedurile în vigoare şi măsurile de protecţie impuse de autorităţi şi FRF. Efectivul total al lotului permite la acest moment desfăşurarea jocului următor”, se arată într-un comunicat.

Următorul meci al echipei Petrolul Ploieşti va fi, luni, de la ora 19.30, împotriva formaţiei Aerostar Bacău, în etapa a XII-a a Ligii a II-a. În acest moment, Petrolul Ploieşti ocupă locul 5 în clasamentul ligii secunde.

80% dintre americani consideră că Joe Biden a câştigat alegerile

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele