Fortnite dă în judecată Apple şi Google după ce aplicaţia a fost scoasă din magazinele online

0

Apple şi Google au a exclus cunoscutul joc Fortnite din magazinele online. Războiul a început după ce Apple şi Google au decis să elimine din magazinele online, Fortnite, popularul joc video realizat de Epic Games, scrie cnet.com. Ca rezultat, producătorul i-a dat în judecată, acuzând Apple şi Google de comportament anticoncurenţial.

 

Conflictul a explodat când Epic Games a încercat să pună în funcţiune propriul sistem de plăţi în cadrul aplicaţiei, lucru ce nu i-a convenit nici lui Apple şi nici lui Google, care vor ca orice plată din interiorul aplicaţiei să fie făcută prin propriul lor sistem pentru a lua un comision de 30%.

4 argumente pro Kendama și Sucurile Dellos cu Aloe Vera. Hai să facem un Game of KEN

„Astăzi, Epic Games a luat măsura nefericită de a încălca regulile App Store, care sunt aplicate în mod egal tuturor dezvoltatorilor şi care au rolul să menţină magazinul sigur pentru utilizatorii noştri. În consecinţă, aplicaţia Fortnite a fost eliminată din magazinul nostru”, a declarat un purtător de cuvânt al Apple, într-un comunicat.

Fortnite rămâne disponibil pe Android, însă nu şi pe Google Play din motiv că ne încalcă politicile”, a spus un purtător de cuvânt al Google.

Sistemele de operare iOS şi Android alimentează aproape toate dispozitivele mobile din lume.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele