Fostul şef al DNA Timişoara s-a sinucis

0

Fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck s-a sinucis, vineri dimineaţă, aruncându-se la la etajul clădirii în care lucra ca procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Fostul şef al DNA Timişoara Tamas Schiffbeck s-a aruncat, vineri dimineaţă, de la etajul şase al clădirii unde îşi are sediul Direcţia Naţională Anticorupţie Timişoara, aflată în zona centrală a oraşului, informează news.ro.Se pare că acesta s-a aruncat chiar de pe fereastra biroului său.Deocamdată nu se ştie ce l-a împins la acest gest. Poliţiştii au declanşat o anchetă.

Cu ani în urmă moartea unui alt procuror a făcut vâlvă.

Cristian Panait (n. 29 martie 1973, Târgoviște – d. 10 aprilie 2002, București) a fost un procuror român a cărui sinucidere, la vârsta de 29 de ani, a fost intens mediatizată, din cauza suspiciunilor referitoare la presiunile la care ar fi fost supus. Imediat după moartea lui Cristian Panait, s-a bănuit că sinuciderea a fost cauzată de faptul că șefii săi, Ilie Picioruș și Ovidius Păun, au infirmat soluția pe care a dat-o în dosarul care îl viza pe procurorul Alexandru Lele, care fusese suspendat din funcție după ce a dispus reținerea lui Adrian Tărău, fiul prefectului de Bihor numit de PSD.Sinuciderea sa a avut loc de la ultimul etaj al blocului situat în București, str. Logofat Luca Stroici nr. 35.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele