Fotbaliștii vorbesc de șanse de calificare

0

Mijlocaşul Nicolae Stanciu a declarat că România are încă şanse de calificare la Euro-2020, însă pentru acest lucru trebuie să învingă Norvegia şi Spania.

“Şanse de calificare încă mai sunt, trebuie să câştigăm meciurile cu Norvegia şi Suedia de acasă. Ratările din ultimele minute sunt dureroase, dar şi ei puteau să marcheze mai mult. În repriza a doua am simţit că putem reveni, mai ales după golul lui Andone, dar ăsta este fotbalul. Dacă nu batem pe Malta, atunci putem să nu mai venim la echipa naţională”, a declarat Stanciu.

“Poate cu puţin noroc pe final puteam obţine un rezultat de egalitate. Spania este o echipă cu jucători valoroşi, cu calitate individuală foarte mare, dar cred că în prima repriză ocaziile pe care le-au avut au venit şi după greşelile noastre. Suntem trişti, gândindu-ne la ocazii cred că puteam scoate un rezultat de egalitate. În continuare şansele rămân aceleaşi, pentru că avem Norvegia şi Suedia acasă. Sper să jucăm cu suporteri pentru că după incidentele de astăzi nu ştim exact dacă ne vor suspenda stadionul”, a spus Marin pentru FRF TV.

“Păcat că nu am scos mai mult, din păcate am avut două ocazii mari pe final, dar atât s-a putut, acum trebuie să ne concentrăm la meciul cu Malta. Cu mai mult curaj, puteam scoate un rezultat mai bun. Să nu uităm că avem meciurile cu Norvegia şi Suedia acasă, care sunt dificile, dar trebuie să le câştigăm”, a declarat Ianis Hagi.

Citește și: INS confirmă creșterea economică

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele