Fotografia cu Gina Pistol care a împărțit fanii de pe internet: ”Prea mult Photoshop!” Află despre ce poză e vorba

0

A trecut mai bine de un an de zile de când a devenit mamă pentru prima dată, iar acum, la mai bine de șase luni de când a dezvăluit că a început procesul pentru a reveni la formele de dinainte de a rămâne însărcinată, Gina Pistol este din nou în centrul atenției.

De curând, Ana Cucuta, de profesie makeup artist, a machiat-o pe Gina Pistol și a făcut publică o fotografie cu aceasta, ceea ce a împărțit fanii în două tabere.

Mai exact, în timp ce unii nu s-au putut abține să nu vorbească despre frumusețea prezentatoarei TV, alții au acuzat-o că a folosit aplicații de editare.

”Superbă!”, ”Cât de frumoasă e Gina!”, ”Tare mult îmi place!”, ”Ești superbă!”, au fost câteva dintre comentarii, în timp ce alți fani au reacționat dur: ”Prea mult Photoshop!”, ”OK, acum și una fără Photoshop!”, ”De ce promovezi un filtru?”

Ulterior, în urma acestor reacții zgomotoase, makeup artist-ul a făcut publică și imaginea needitată, arătându-le fanilor că a folosit doar un filtru de luminozitate.

”Pentru toți fanii mei înrăiți, asta e poza originală needitată. Gina Pistol este extrem de frumoasă. Iar unii dintre noi chiar știm să machiem.”, a reacționat aceasta, iubita lui Smiley distribuind pe Insta Story reacția ei.

Gina Pistol

Gina Pistol s-a pus pe slăbit la începutul anului

La începutul anului, Gina le-a povestit fanilor că s-a apucat de sport și dietă, mai ales că nu mai făcuse mișcare la modul serios de trei ani.

”Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vreo 3 ani. În luna a noua de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kg. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt muuuult mai bine când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și un tonus psihic”, a scris

Gina în dreptul imaginii imaginii în care cântarul îi arăta 65,1 kg, în ianuarie 2022. Prezentatoarea s-a ținut bine de programul de slăbit, iar acum este mândră să-și arate silueta pe care o avea și înainte de a deveni mămică.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele