Dublă eliminare la Survivor România! Gheboasa și Maria Constantin au plecat din Republica Dominicană

0
- Reclama -

Plecare șocantă la Survivor România 2023. Publicul a decis că Maria Constantin este cea care trebuie să părăsească competiția din Republica Dominicană, însă un alt concurent și-a cerut plecarea.

Prima eliminare la Survivor România, sezon trei! Cine a plecat din Republica Dominicană?

Gheboasă, ieșire nervoasă în consiliul de la Survivor România: „Vreau să plec de aici!”

Gheboasă a avut o ieșire nervoasă în consiliul de eliminare de Survivor România. Concurentul și-a exprimat și în ediția anterioară dorința de a pleca acasă, astfel că, și-a ieșit din minți când a văzut că publicul nu i-a respectat această dorință.

Gheboasa: Îmi respect foarte mult publicul, știu că m-au votat. Vreau să plec de aici cu demnitate, această emisiune nu este pentru mine. A fost o greșeală că am decis să vin aici într-o perioadă în care am foarte multă treabă. Vreau să vă zic că vreau să părăsesc această emisiune cu demnitate. Îmi pare rău, o să părăsesc această emisiune.

Dan Pavel: Te rog să înmânezi simbolul roșu, această bandană, apoi poți părăsi acest consiliu.

- Reclama -

Gheboasa: Vă iubesc, sunt foarte puternic, dar în situații din astea… 

https://newsone.ro/2022/11/29/whatsapp-lanseaza-o-noua-optiune-pentru-toti-utilizatorii-internautii-isi-vor-putea-trimite-singuri-mesaje/

Daniel Pavel a spus a amintit că există un sistem prin care concurenții pleacă acasă și a spus că nu încurajează un astfel de comportament agresiv la Survivor România. După ce l-a lăsat pe Gheboasă să plece de la consiliul de eliminare, prezentatorul a anunțat și plecarea Mariei Constantin.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele