Frans Timmermans mesaj către Viorica Dăncilă în Parlamentul European: “Nu funcţionează cu mine”

0

Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne din Parlamentul European discută situaţia din România, inclusiv independenţa justiţiei, în prezenţa prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene Frans Timmermans.

După o scurtă prezentare a opiniei Comisiei Europene asupra situaţiei din România, făcută de Frans Timmermans, eurodeputaţii prezenţi i-au adresat acestuia mai multe întrebări. Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene nu a ratat ocazia să o taxeze pe Viorica Dăncilă.

Timmermans a susţinut că discuţiile despre situaţia din România nu se referă la poporul român, ci doar la unele acţiuni ale puterii politice.

“Nu criticăm ţara, ci criticăm propuneri concrete de modificare a legii. A încercat şi premierul Dăncilă şi nu funcţionează. Alt lucru care nu funcţionează este să invocăm situaţii din alte ţări. Azi vorbim de România”, a afirmat Timmermans.

Dezbaterea privind situația din România din Comisia juridică a Parlamentului European – inclusiv situația din Justiție

Dezbaterea privind situația din România din Comisia juridică a Parlamentului European – inclusiv situația din Justiție #stiripesurse #live

Publicată de stiripesurse.ro pe Luni, 1 Octombrie 2018

Citește și Frans Timmermans în Parlamentul European:Nu vom ezita să aducem în fața instanței Guvernul român dacă nu va da curs recomandărilor

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele