Fratele lui Ben Affleck, Casey Affleck, nu a luat parte la nunta actorului cu Jennifer Lopez. Ce mesaj a transmis acesta

0

Casey Affleck nu a luat parte la nunta fratelui său. Actorul i-a transmis un mesaj emoționant acestuia prin intermediul rețelelor sociale. Acesta și-a luat prin surprindere  admiratorii atunci când a anunțat că nu a participat la marele eveniment. Affleck și JLo s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă în Georgia, pe proprietatea de 8 milioane de dolari a actorului.

Casey Affleck a avut doar cuvinte de laudă la adresa cumnatei sale. Acesta s-a bucurat să o întâmpine cu brațele deschise pe JLo în familia Affleck. După ce a lipsit de la nuntă, el a distribuit o fotografie de la începutul relației lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck.

Casey Affleck nu a luat parte la nunta fratelui său

Casey Affleck a fost întotdeauna alături de fratele său, Ben. Cei doi au o relație foarte strânsă și sunt văzuți deseori petrecând timpul împreună.

Cu toate acestea, Casey nu a putut participa la marele eveniment din viața fratelui său. Totuși, pentru a compensa acest lucru Casey a lăsat un mesaj plin de căldură pentru cumnata și fratele său.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Casey Affleck (@caseyaffleck)

”Pentru lucrurile bune merită să aștepți. Felicitări pentru un nou început, pentru o iubire veche ce nu s-a stins niciodată. Bine ai venit în familie. Pregătește-te pentru multe momente ciudate. Glumesc! Jen, tu ești cu adevărat uimitoare. Vă iubim foarte mult!!!”

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au unit destinele pentru a doua oară într-o ceremonie fastuoasă, alături de familie și prietenii apropiați. Evenimentul a durat trezi zile, iar invitații s-au bucurat de multe momente surprinzătoare, inclusiv un foc spectaculos de artificii.

Ceremonia din Georgia de la nunta lui Jenifer Lopez cu Ben Affleck

Conform publicațiilor internaționale, JLo și Affleck au pregătit inclusiv un picnic special pentru invitații lor.  Cei doi îndrăgostiți și-au dorit ca invitații să aibă parte de o experiență deosebită și unică.

De altfel, toți cei prezenți la eveniment au fost rugați să poarte ținute în alb. Affleck a fost singurul care a purtat o pereche de pantaloni negri.

Cum a arătat rochia de miereasă a lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera filmului Marry Me 2022

Casey Affleck nu a putut lua parte la nunta fratelui său. Acesta a fost invitat, însă s-a aflat în Los Angeles și nu a putut ajunge în Georgia. Casey a putut vedea imaginile de la ceremonia fastuoasă. Cumnata sa a avut o rochie incredibilă.

Diva latino a îmbrăcat o rochie cu mâneci scurte și cu spatele decupat. Aceasta i-a pus perfect în evidență silueta de invidiat.

Jennifer Lopez, Ben Affleck tie the knot again in lavish wedding. Pics  inside

Ținuta sa mulată a fost completată de o trenă lungă și încrețită la bază. Pentru mai mult efect, diva și-a dorit un voal cu o lungime de nici mai mult, nici mai puțin de șase metri. Copiii celor doi îndrăgostiți au fost cei care au ajutat-o pe mireasă să-și ducă voalul.

Nunta Jennifer Lopez - Ben Affleck | Primele imagini de la ceremonia unde J. Lo a spus

Rochia personalizată a fost semnată de creatorul vestimentar, Ralph Lauren. Acesta este cel care i-a oferit o altă ținută spectaculoasă divei la Met Gala, la scurt timp după ce și-a confirmat din nou relația cu Ben Affleck.

Aranjamentele florale au fost toate albe, iar invitații au respectat cerințele miresei și au venit toți purtând haine albe. Întregul eveniment a fost surprins de fotografii prezenți. Diva a avut parte de nunta pe care și-a dorit-o întotdeauna alături de dragostea vieții sale.

Casa lui Ben Affleck unde s-a ținut nunta sa cu Jennifer Lopez

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele