Fratele PNL-PSD-istului Dan Cristian Popescu este abonat la contracte cu Sectorul 2

0
- Reclama -

Primăria Sectorului 2 a atribuit în acest an contracte acord cadru (continuu) pentru reabilitarea blocurilor din sector unei asocieri de firme abonate la contracte cu Primăria Sectorului 2 pe vremea lui Neculai Onțanu.

 

Valoarea estimată a contractelor acordate în acest an este de peste 90 de milioane de euro, potrivit SEAP (portalul electronic de achiziții publice).

Printre companiile care reabilitează blocurile din sectorul 2 se numără și General Management Construction Group (GMCG), o firmă din acționariatul căreia a făcut parte, până în mai 2007, și Mihai Gabriel Popescu, zis Mișu Pricopsitu, fratele actualului viceprimar.

Fratele viceprimarului, Mihai Gabriel Popescu, și unul dintre acționarii companiei GMCG, care reabilitează blocurile din sectorul 2, Sorin Orlando Ionescu, au fost parteneri de afaceri în mai multe firme, chiar până în iunie 2016.

- Reclama -

Echipa lui Dan Cristian Popescu, spune că viceprimarul Sectorului 2 nu știe de afacerile fratelui…

Liberalul Dan Cristian Popescu s-a aliat cu Firea pentru Primăria Sector 2

Domnul Popescu nu are cunoștință despre vreo legătură a fratelui dânsului, domnul Mihai Gabriel Popescu, cu acționariatul vreunei firme care să presteze servicii pe bani publici în sectorul 2.

Nu există nicio problemă de moralitate sau legalitate întrucât nu există niciun fel de conflict de interese. Niciun membru al familiei domnului Dan Cristian Popescu nu are și nu a avut, de când domnul Popescu este viceprimar al sectorului 2, vreun interes direct sau indirect cu un agent economic care a participat și a câștigat o licitație în sectorul 2.

De aproape 15 ani, domnul Mihai Gabriel Popescu a vândut părțile pe care le deținea în respectiva firmă unor persoane care nu fac parte din familia Popescu”, a precizat echipa lui Cristian Popescu pentru G4media.ro.

Vezi care purificator ți se potrivește pe Casoteca.ro

 

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele