Funcționara vinovată de întârzieri la plata medicilor, o apropiată a lui Rafila

0

Toată tevatura iscată în spațiul public pe tema neplății medicilor care ajută la vaccinarea anti coronavirus a fost din vina unui funcționar. Ministrul Sănătății a anunțat ieri această situație, însă azi aflăm, pe surse, cine ar putea fi funcționarul care nu și-a făcut treaba.

 

Vezi și S-a rezolvat, banii pleacă spre medicii din campania de vaccinare anti-COVID

Amalia Șerban, directorul Direcției Generale de Asistență Medicală și Sănătate Publică din Ministerul Sănătății, este omul care a uitat să semneze și să trimită către Ministerul Finanțelor solicitarea pentru plata personalului din centrele de vaccinare din toată țara.

Șerban, apropiată de Alexandru Rafila

Amalia Șerban lucrează în Ministerul Sănătății încă din anul 2004 și ocupă funcții de conducere în instituție de 14 ani, din anul 2007, potrivit CV-ului său. Se pare că funcționara este o apropiată a lui Alexandru Rafila, actual deputat PSD.

așa cum arată în acest moment organigrama Ministerului Sănătății, Amalia Șerban ar avea mai multe sarcini decât poate duce un singur angajat, întârzierea care a dus la întârzierea plății personalului din centrele de vaccinare fiind, posibil, o greșeală.

Ministerul Sănătății a trimis abia acum două zile solicitarea către Ministerul Finanțelor pentru a vira banii pentru plata personalului din centrele de vaccinare, neplătit la timp în toată țara.

Ministerul Finanțelor spunea ieri că a primit ieri solicitarea și a început încă din aceeași zi să vireze o parte din bani, iar restul ar urma să fie virați astăzi.

CITEȘTE DESPRE CEL MAI BUN PURIFICATOR DE AER ANTI CORONAVIRUS

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele