Furtună cu grindină în sudul Italiei. Străzile sunt acoperite cu un strat gros de grindină – FOTO

0

O furtună violentă cu grindină a lăsat un strat de alb în Ferrandina, localitate din regiunea Basilicata din sudul Italiei.

Ferrandina, în provincia Matera, a fost lovită de o rupere de nori, însoțită de vânt puternic: grindina a albit totul, relatează Meteoweb.eu.

Cele mai intense fenomene s-au produs între Basilicata, Apulia și în Sicilia, în timp ce alte furtuni intense se produc în Campania și Molise. Furtuni intense au afectat zonele centrale din Basilicata și din regiunea învecinată Apulia.

În Ferrandina, în provincia Matera, a avut loc o furtună cu grindină puternică care a lăsat un strat alb pe pământ. O rupere de nori a lovit și ea localitatea, însoțită de vânt puternic. Aceste condiții au îngreunat traficul rutier, blocând multe mașini pe șosele.

Din cauza grindinei un avion a fost serios avariat și a reușit cu greu să aterizeze pe pistă

Avion lovit de grindină în Italia. Este vorba despre Airbus A321N, care a aterizat pe aeroportul din Catania. Avionul a fost grav avariat.

Aeronana aparţine companiei aeriene Wizz Air şi decolase de pe aeroportul din Gatwick, Londra. În timp ce ateriza pe aeroportul din Catania, avionul a fost lovit de o furtună cu grindină, anunţă pagina de Facebook Sicilia in Volo.

După o lună cu temperaturi caniculare, săptămâna a început în Sicilia cu furtuni şi ploi torenţiale. Meteorologii anunţă că vremea rea va continua până joi.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele