Gabriela Firea anunță că a demisionat de la șefia interimară a PSD București

0

Gabriela Firea a anunțat luni dimineață, înainte de ședința Comitetului executiv (CEx) al PSD că a demisionat din funcția de președinte interimar al organizației de București a partidului.

„Mi-am depus acum demisia din calitatea de preşedinte interimar la PSD Bucureşti. Este o formă de protest a mea pentru faptul că de doi ani de zile domnul Dragnea a blocat alegerile la această organizaţie şi la alte câteva din ţară, probabil pentru a fi vulnerabili şi a depinde de domnia sa. (…) Acum îmi dau seama că a fost un plan şi nu tocmai prietenos în ceea ce mă priveşte să depind permanent de domnia sa. (…) Ne naştem singuri, murim singuri, nu ne ţine nimeni de mână”, a declarat Gabriela Firea înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Potrivit acesteia, este nestatutar să se afle din presă anumite hotărâri din CExN al PSD, înainte să existe oficial o decizie.

G4Media.ro a scris duminică seara că Firea, cel mai vocal contestatar al lui Liviu Dragnea din interiorul PSD, va fi schimbată de la șefia interimară a organizației București a partidului dar, cel mai probabil, nu va fi și exclusă din cadrul formațiunii, urmând să fie înlocuită cu primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Citește și Iordache se gândește să depună plângere la poliție împotriva celor care au scris mesaje obscene pe gardul casei sale

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele