GALERIE FOTO Dăncilă a mers însoțită de trei miniștri la pupat moaște: “Mă rog pentru binele poporului român”

0

Premierul Viorica Dăncilă a participat sâmbătă la Sfânta Liturghie, oficiată de patriarhul Daniel la Catedrala Patriarhală, de sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor. 

FOTO Dăncilă, la Catedrala Patriarhală. Şefa Executivului s-a închinat la racla cu moaştele Sfântului Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor

Viorica Dăncilă a venit însoţită de vicepremierul Paul Stănescu, de ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, şi de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Cu această ocazie, Viorica Dăncilă s-a închinat la sfintele moaşte. ”Este o sărbătoare astăzi, deci să ne bucurăm de această sărbătoare cu toţii”, a spus şefa Guvernului.

Întrebată cu ce gânduri a venit, ea a răspuns: ”Cu gânduri deschise, să mă rog pentru binele poporului român, pentru familie şi pentru toţi oamenii care au nevoie de gânduri bune”.

La rândul său, Paul Stănescu a declarat că a venit cu ”gândul la Dumnezeu”. ”Am venit astăzi numai la Dumnezeu cu gândul”, a spus el.

Citește și Membrii Consilului Economic și Social au fost dați afară a doua oară de Viorica Dăncilă! Tot noaptea, tot la propunerea Olguței Vasilescu

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele