Calea ferată Gara de Nord-Aeroportul Otopeni este finalizată în proporție de 97%

0
- Reclama -

CFR Infrastructură anunță că linia de cale ferată Gara de Nord-Aeroportul Otopeni este finalizată în proporție de 97%. Potrivit unui comunicat al CFR Infrastructură, stadiul fizic al lucrărilor de pe linia care leagă Gara de Nord de Aeroportul Otopeni este de 97%.

 

„Pe întregul traseu a fost montată linia de cale ferată, constructorul executând în prezent ultimele lucrări de buraj și profilare mecanică”, a transmis compania.

Gara Nord – Aeroportul Otopeni, va avea un tren în curând

La stația Aeroport mai sunt de executat lucrări de finisaje interioare, de montare a instalaţiilor electrice, de așternere a membranei pe peroane, de instalare a difuzoarelor, camerelor video, dar și lucrări de alimentări cu apă și realizare rigolă de preluare a apelor meteorice, precum și de montare a parapetului de protecție.

De asemenea, mai sunt de făcut lucrări la viaduct, lucrări de suprastructură, dar și la drumuri.

- Reclama -

Tiriac și-a redeschis patinoarul după ce a oprit în instanță stoparea construcției căii ferate Gara de Nord – Aeroportul Otopeni

„Proiectul Modernizarea liniei de cale ferată București Nord – Aeroportul Internațional Henri Coandă București – FAZA I: Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroportul Internațional Henri Coandă București prevede construirea unei căi ferate simple pe o lungime de 2,95 km, cu 3 podete, un viaduct de 1,52 km lungime (37 de pile și o culee) care supratraversează DN1 şi o stație CF, cu linie dublă, la Terminalul T1”, se mai arată în comunicat.

Valoarea contractului este de 398,1 milioane lei, lucrarea fiind finanțată din fonduri europene nerambursabile.

Purificator ieftin pe Casoteca.ro

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele