General cu apucături de golan: Ilie Năstase

0

Ilie Năstase, candidat UNPR la europarlamentare, a fost filmat aruncând cafea dintr-un pahar pe un afiş electoral al fostului preşedinte Traian Băsescu, şi el candidat pentru Parlamentul European.

Filmuleţul în care Năstase stropeşte cu cafea un perete al unui cort electoral pe care este postată forografia lui Traian Băsescu, care candidează şi el la europarlmentare, a fost postat pe Facebook de către Cristian Petrescu, fost ministru al Tursmului şi membru PMP.

“Am văzut câţi bani primesc partidele pentru campanii, din pacate noi, eu si Iordanescu (n.r. – Anghel Iordănescu, şi el candidat al UNPR) nu prea avem bani şi nu ne-am pus si noi postere ca toata lumea. Am avut un moment de indignare pentru că noi , românii, dăm sute de milioane de euro pe an pentru partide. Altfel nu am nimic cu Traian Băsescu, a fost mai mult o glumă, mă gândeam la sloganele cu “Să trăiţi bine”, dar daca suntem colegi la Bruxelles, îi dau mana. Băsescu a promis, dar nu a făcut nimic, a luat un apartament gratis, i-a pacalit pe români, de-aia sunt frustrat. Am fost dat in judecată? O sa-l dau si eu ca a furat navele”, a spus Ilie Nastase.

Citește și:Iohannis respinge remanierea guvernamentală: E un fel de farsă

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele