General Motors a dezvăluit cum arată un Hummer integral electric

0

General Motors a dezvăluit cum arată un Hummer integral electric. Gigantul SUV va ajunge la vânzare în 2023, la un preţ de peste 110.000 de dolari.

 

Vehiculul se va alătura unui model pickup Hummer, care va fi lansat pe piaţă în toamna acestui an.

”Vehiculele electrice Hummer vor fi cele mai capabile şi atrăgătoare supercamionete electrice din istorie”, a declarat Duncan Aldred, vicepreşedinte global al GMC, într-un comunicat.

SUV-ul electric Hummer din 2024 va avea acelaşi cuplu ca pick-up-ul, cu toate acestea se estimează că autonomia va fi cu 80,4 de kilometri mai mică, va avea 170 de cai putere mai puţin şi va fi cu o jumătate de secundă mai lent decât pick-up-ul, din cauza dimensiunii bateriei.

Vezi și BMW 220i GranCoupe, o jucărie pentru premianții economiei de piață

Autonomia SUV-ului este estimată a fi cuprinsă între 250 de mile (402 kilometri) şi peste 300 de mile (482 kilometri), în funcţie de model.

Vehiculul va atinge o viteză de 60 de mile pe oră (96,5 kilometri pe oră) în aproximativ 3,5 secunde. Potrivit GM, SUV-ul are până la 830 de cai putere, potrivit GM.

SUV-ul Hummer EV a debutat printr-o prezentare făcută de vedeta NBA LeBron James, în timpul meciului de baschet din cadrul NCAA, dintre Baylor Bears şi Houston Cougars, transmis la CBS.

Preţul pentru SUV va varia de la aproximativ 80.000 de dolari pentru un model de bază, la 110.595 de dolari pentru un model special de lansare ”Ediţia 1” cu un „pachet off-road extrem” disponibil.

Preţurile vor varia în funcţie de autonomie, performanţă şi dimensiunea bateriei vehiculului.

GM a spus că va produce mai întâi cele mai scumpe variante, la începutul anului 2023, urmate de versiuni mai puţin costisitoare până în primăvara anului 2024.

Producătorul de autovehicule face rezervări pentru vehicul pe site-ul său web. Vezi aici

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele