Genunche este convins că moțiunea PSD va trece

0

Senatorul PSD Liviu Pop a declarat, la RFI, că moţiunea de cenzură va „trece greu, dar trece”. Totodată, el consideră valabilă varianta unui guvern de uniune naţională şi spune că şi în Cabinetul Orban sunt miniştri care îşi fac treaba.

„Vedem din perspectiva aceasta un Guvern PNL care are câţiva miniştri care pot să facă parte şi dintr-un viitor posibil Guvern de uniune naţională: ministrul de Externe, ministrul Apărării”, a spus el.

„În trei luni de guvernare, au arătat cât de incompetenţi sunt şi cât de aiuristic guvernează în România. Am văzut nenumărate bâlbe ale membrilor Cabinetului, declaraţii contradictorii, declaraţii care au avut un impact inclusiv pe zona economică, inclusiv pe cursul leu-euro, am văzut împrumuturile pe care numai săptămâna trecută Guvernul PNL le-a făcut, ne-am împrumutat de 14 ori mai scump ca Bulgaria, efecte care se vor resimţi în buzunarul fiecărui român pe parcursul acestui an şi nu numai”, a declarat Liviu Pop.El este de părere că moţiunea de cenzură va trece.

„Din punctul meu de vedere, trece greu, dar trece”, a afirmat el.Liviu Pop a spus că, dacă moţiunea de cenzură trece, PSD este pregătit să participe la guvernare, dar cu un premier din afara partidului.

Citește și: România a ratat sferurile CE de polo

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele