Geografie, istorie și cultură în jurul lumii

0
Regent Seven Sea Cruises

30 de țări de pe șase continente, 61 de porturi, 56 de obiective turistice aflate în patrimoniul UNESCO, toate într-un ocol al lumii care durează 117 zile.

Pe 5 ianuarie 2021, unul din vasele de croazieră deținute de Regent Seven Sea Cruises va pleca din Miami, SUA, într-o călătorie de 117 zile. Dacă ești dornic să înveți geografie și istorie călătorind, să descoperi lumea, și dispui de 53.716 euro, atunci îți poți face planuri pentru această vacanță activă!

Itinerariul va cuprinde cele mai importante obiective turistice din lume, însă locurile mai puțin cunoscute de turiști, sălbatice, autentice, vor transforma vacanța într-o experiență unică. Pe lângă atracțiile populare precum Casa Operei din Sydney, Taj Mahal din India sau zgârie-norii din Dubai, turiștii vor avea ocazia sa descopere locuri spectaculoase, pe care mulți dintre noi le vedem doar în fotografii: insulele cu apă turcoaz din Noua Zeelandă, cu specii unice de animale și păsări, Marea Barieră de Corali și cele 74 de insule care alcătuiesc Arhipelagul Whitsunday, în Australia.

Citește și Începe-ți dimineața cu un avocado și-o banană

“Am creat această croazieră ținând cont de toate locurile pe care turiștii își doresc să le descopere, de la destinații cunoscute pe continent, până la locuri în care se poate ajunge numai cu vasul de croazieră”, a spus Jason Montaguie, CEO-ul companiei Regent Seven Sea Cruise.

“Cei care aleg croazierele ca mod de a descoperi lumea fac asta pentru că acest gen de vacanțe le oferă, într-o singură călătorie, posibilitatea de a descoperi o mulțime de destinații, de a trăi experiențe diferite, de a vizita situri istorice și culturale sau de a cunoaște gastronomii locale”, a adăugat acesta.

Articolul Geografie, istorie și cultură în jurul lumii apare prima dată în Pedagoteca.


Sursa: Geografie, istorie și cultură în jurul lumii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele