George Soros este mai capabil decât Liviu Dragnea!

0

George Soros, miliardarul hulit prin toată lumea, cu motiv sau fără, este în mod evident mai capabil decât Liviu Dragnea. Acest lucru ar trebui să fie cunoscut de către toţi susţinătorii teleormăneanului. Nu e vorba de averi, funcţii sau studii, ci de iubite şi neveste.

Miliardarul este căsătorit cu Tamiko Bolton, care este cu 40 de ani mai tânără decât el. George Soros, economist, activist politic, filantrop, om de afaceri, originar din Ungaria, este la a treia căsnicie.

Liviu Dragnea, politician de succes… și atât, a avut o singură soţie, iar actual sa prietenă, pe care o expune pe la congrese, este doar cu 30 de ani mai tânără decât el. Destul de puţin dacă îl comparăm cu miliardarul. Există şi o scuză în cazul lui Dragnea (55 de ani), dacă și-ar găsi o prietenă cu 40 de ani mai tânără ar intra în contradicție cu legea (nu ar fi prima oară având în vedere că este deja condamnat definitiv), în țara noastră încă sunt interzise relațiile cu minore. Desigur, pentru a-i da peste nas lui Soros am putea remedia și acest neajuns.

Citiți și: Declaraţia unică pentru persoanele fizice se depune până la 15 iulie

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele