Gheorghe Popescu, numit consilier al premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport

0
Gheorghe-Popescu
Gheorghe Popescu

Fostul fotbalist Gheorghe Popescu, în prezent preşedinte al clubului Farul Constanţa, a anunţat că va ocupa funcţia de consilier al premierului Nicolae Ciucă pe probleme de sport.

 

„Voi continua din poziţia de consilier al primului ministru. Am avut astăzi onoarea şi plăcerea de a discuta mai bine de o jumătate de oră cu domnul prim-ministru Nicolae Ciucă. Am convenit să-mi continui munca în cadrul Guvernului din calitatea de consilier al dumnealui pe problemele sportului. Şi, din păcate sunt atâtea!”, a scris fostul internaţional pe contul personal de Facebook.

„L-am simţit implicat (n.r. – pe premierul Nicolae Ciucă) şi dedicat, ca orice militar, şi cred că după ce îi voi prezenta un plan de acţiune vom realiza lucruri bune pentru sportul românesc”, a adăugat Popescu.

Vezi și Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu fac echipă la Viitorul

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a fost numit consilier al Guvernului României pentru UEFA EURO 2020 la fotbal în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului la începutul anului 2018, când premier era Mihai Tudose. El şi-a păstrat funcţia în mandatele următorilor premieri până la încheierea Campionatului European de fotbal găzduit în acest an şi de Arena Naţională din Bucureşti.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele