Ghiţă a fost localizat în Serbia… deocamdată pe surse

0
- Reclama -

Sebastian Ghiță a fost localizat în Serbia, unde ar fi primit mai multe vizite. Știrea este confirmată deocamdată doar de surse de presă.

Fugarul Sebastian Ghiță ar fi fost localizat în Serbia. Susțin surse oficiale care doresc să își păstreze anonimatul. Pe numele fostului deputat ar putea fi emis astăzi al doilea mandat de arestare preventivă în lipsă. Când și dacă va fi adus în țară dacă se confirmă localizarea, rămane de văzut!”, a scris, pe Facebook, jurnalistul Pro TV, Ovidiu Oanță. Poliția Română nu a confirmat deocamdată aceste informații.

Conform informaţiilor obţinute de HotNews.ro, unul dintre cei care l-au vizitat pe Ghiţă în Serbia ar fi fost patronul cotidianului Evenimentul Zilei, Dan Andronic, dar  acesta a declarat că nu ar fi existat o astfel de vizită.

Sebastian Ghiță a dispărut pe 21 decembrie 2016 și a fost dat inițial în urmărire națională, după ce a încălcat termenii controlului judiciar. Pe 10 ianuarie, pe numele său a fost emis un mandat european de arestare. De asemenea, e a a fost dat în urmărire internațională prin Interpol.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele