Global Technical Group intră pe piața hotelieră

0

Global Technical Group intră pe piața hotelieră, punând bazele unei noi ramuri de business, odată cu semnarea primelor două contracte privind construirea de la zero a infrastructurii tehnologice pentru două noi mari hoteluri: Hilton (în Otopeni) și Courtyard by Marriott (în zona Barbu Văcărescu, în sectorul de clădiri de birouri).

„Deși nu aveam în plan pentru această perioadă extinderea în această direcție am primit o invitație de participare la procesul de ofertare pentru aceste obiective și, după o scurtă analiză, am decis că este o zonă care merită abordată de compania noastră. Serviciile pe care le furnizăm pentru aceste proiecte sunt de tipul Design & Build. Prin acest sistem garantăm clienților eficiență economică și aducem încă din etapa conceptuală creativitatea și experiența tehnică a profesioniștilor noștri”, spune Fadi Rida, fondator și CEO al Global Technical Group.

Noile hoteluri sunt programate pentru finalizare în al doilea trimestru al anului viitor și vor avea aproximativ 500 de camere, peste 200 de spații de parcare, restaurante, săli de conferință etc. Pentru toate acestea, Global Technical Group va asigura infrastructura tehnologică, ținând cont de trei mari cerințe ale hotelierilor: economie, siguranță și confortul oaspeților.

Citește mai mult pe News4IT.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele