Google lansează în România Google News Showcase

0
google

Google anunţă lansarea în România a Google News Showcase, un produs şi un program de licenţiere dedicat redacţiilor de ştiri. În acest sens, Google a semnat parteneriate cu 16 publicaţii din România – mass-media naţională, agenţii de ştiri şi radiodifuzori – urmărite de oameni din toată ţara.

 

Aceste publicaţii sunt, în ordine alfabetică: Adevarul.ro, Agerpres.ro, Descopera.ro, Digi24.ro, Edupedu.ro, G4Media.ro, Gandul.ro, HotNews.ro, iDevice.ro, Mobilissimo.ro, News.ro, Newsweek.ro, Profit.ro, StartupCafe.ro, StirileProTV.ro şi Wall-Street.ro.

Google va continua să extindă colaborarea pe platforma Google News Showcase cu alte redacţii.

Prin News Showcase, publisherii vor avea acces la o serie variată de paneluri prin care să ofere mai mult context ştirilor şi să adauge articole conexe, cronologie şi multe altele. Noile paneluri îi vor ajuta pe publisheri pentru a-şi face conţinutul mai vizibili pentru cititori.

Panelurile News Showcase vor apărea în Google News şi Google Discover (pe mobil şi desktop) şi vor direcţiona cititorii către articolele de pe pagina publisherului. Mai mult, publicaţiile partenere vor primi plăţi lunare de la Google pentru drepturile de licenţiere ce vizează conţinutul pe care-l furnizează în News Showcase.

Google şi Facebook au fost amendate din nou de Franța

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele