Gorghiu somează Guvernul să anunţe că va implementa recomandările GRECO

0

PNL face apel la premierul Viorica Dăncilă să anunţe că va implementa recomandările din rapoartele GRECO, declară la RFI senatoarea liberală Alina Gorghiu.

”Mă aştept să termine cu politica struţului, cu plimbările de pe plaja de la Sulina, că tratamentul la mare cu picioarele în nisip nu ajută statul de drept”, comentează ironic Gorghiu. Alina Gorghiu face un apel la prim-ministru ”să anunţe angajamentul ferm că recomandările GRECO vor fi implementate în cel mai scurt timp”. ”Faptul că există astfel de rapoarte înseamnă un sprijin pentru România, un avantaj, pentru că ne ajută să înţelegem ce trebuie modificat în legislaţie, pentru a reveni la standardele pe care UE ni le impune”, consideră Gorghiu.

”Ce mă frământă pe mine în acest moment e atitudinea PSD de tipul: nu mai vrem să facem nimic referitor la justiţie. Consider că e o atitudine nocivă şi pot trage concluzia că PSD doreşte să conserve ceea ce s-a greşit (…). Nu poţi să te porţi ca un copil mic, care îşi ia jucăriile şi pleacă, în momentul în care te supără ceva”.

Citește și: A început recrutarea voluntarilor pentru organizarea UEFA EURO 2020 în România

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele