Gorghiu, supărată pe contestatarii din PNL

0

Senatorul PNL Alina Gorghiu critică faptul că există în partid liberali care critică PNL mai mult decât o face preşedintele PSD. „Am ajuns să avem oameni din PNL care critică mai mult PNL decât o face Ciolacu, cred că e invidios, e verde de oftică domnul Ciolacu că vede acest lucru în PNL”; afirmă senatorul liberal.

 

„Avem colegi în Partidul Naţional Liberal care şi de pe această scenă folosesc aceleaşi mesaje pe care le foloseşte PSD, dragii mei, şi anume că banii de la Guvern, din fonduri publice, se vor duce exclusiv pe la nişte primari, cum spune domnul Ciolacu: Dom-le, nu se duc la PSD. Nu, domnule, primarii PNL nu au beneficiat de fonduri în guvernarea PSD şi este foarte bine dacă bani din bugetul statului se duc şi în investiţiile comunităţilor liberale. Vă rog să vă bateţi pentru fiecare proiect şi să nu vă mai uitaţi la colegii care repetă mesajele PSD. Sunt toxice, obosesc în spaţiul public oamenii care cred în PNL. Am ajuns să avem oameni din PNL care critică mai mult PNL decât o face Ciolacu, cred că e invidios, e verde de oftică domnul Ciolacu că vede acest lucru în PNL. Stimaţi colegi, suntem o echipă de oameni puternici, indiferent pe cine susţinem trebuie să o facem elegant!”, a afirmat Alina Gorghiu duminică, în discursul ţinut la conferinţa de alegeri interne a PNL Maramureş.
Ea şi-a reafirmat susţinerea faţă de Florin Cîţu, susţinând că acesta va aduce „un aer de prospeţime şi o direcţie mai sănătoasă pentru PNL”.
DE asemenea i-a rugat pe susţinătorii lui Ludovic Orban care critică pe Facebook guvernul condus de Florin Cîţu să înceteze.

Comisia Europeană dă drumul la banii din PNRR, Ungaria mai așteaptă

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele