Grapini susține candidatul Franței, nu pe al României

1
Maria Grapini, membră în grupul socialiştilor, a dat de înţeles într-un interviu la Digi FM că procurorul Jean Francois Bohenert, candidatul Franţei la şefia Parchetului European, ar fi cel mai bine pregătit pentru a deţine funcţia.
Grapini susținea că a ataca România sau pozițiile românilor în UE este un act reprobabil și antiromânesc.
Totuși, Grapini a susţinut că specialiştii din comisie care au preferat-o pe Koveși au lucrat netransparent. „9 persoane au fost în acea comisie. A fost total netransparent. Dvs. ca presă ştiţi care au fost criteriile? Cum au fost selectate persoanele? Eu nu am toate dosarele de la toţi candidaţii care au fost. Le am de la cei trei. Le voi face publice şi CV-urile şi răspunsurile în scris pe care le-au dat. Este clar că francezul şi faţă de german este mult mai bine şi pregătit şi ca şi carieră. A fost la EuroJust, are toate gradele profesionale, a fost în toate funcţiile de la procurorul general până la…pe toată scara ierarhică. Deci este clar că francezul este mult mai bine pregătit”,  crede Grapini.

1 comentariu

  1. Cine dracului trimite la parlamentul european astfel de specimene agramate , anal-fabete ca aceasta Grapini?Probabil ca tot niste idioti din psd sau din partidul securistului hot Voiculescu care a furat 600.000.000 Euro din conturile firmei de import export , firma prin care se faceau platile la furnizorii straini cat si la exportul diferitelor marfuri din Romania!

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele