Grindeanu atac la Voiculescu pe motiv de râs

0

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că a solicitat crearea unei comisii, în Parlament care îl va cerceta pe ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu. Grindeanu l-a criticat pe Voiculescu pentru că s-a ”hlizit” când anunţa restricţiile ce vor fi impuse românilor.

 

”L-am văzut pe Vlad Voiculescu râzând şi hlizindu-se la români, de la înălţimea acelei tribune. Nu găsesc niciun motiv de glume apropo de ceea ce s-a anunţat aseară. Sincer vă spun că în acest moment nu îmi este foarte clar ce măsuri avem, cum suntem, în ce situaţie ne aflăm, ceea ce denotă o gestionare dezastruoasă a pandemiei. Noi am depus în urmă cu o lună o moţiune simplă, din păcate nu a trecut”, a declarat Sorin Grindeanu, vineri, într-o conferinţă de presă.

Sorin Grindeanu a mai precizat că la nivelul Parlamentului va fi creată o comisie care îl va cerceta pe ministrul Vlad Voiculescu.

”Eu săptămâna trecută în Parlament am anunţat crearea unei comisii de anchetă, apropo de publicarea datelor şi ceea ce a spus Vlad Voiculescu şi comisia de anchetă va fi înfiinţată sptămâna viitoare pentru că sunt două posibilităţi, ori a minţit guvernul atunci în toamna anului trecut, ceea ce este foarte grav, ori a minţit Vlad Voiculescu acum câteva zile, ceea ce este la fel grav. Asta duce, din punctul nostru de vedere la demiterea acestui domn. Înţeleg că din raportul prezentat primului ministru, marile sale realizări sunt legate de câte share-uri şi like-uri are pe Facebook şi cum gestionează prin share şi like pandemia”, a declarat Grindeanu.

Salarii mari la Metrou, Ciolacu acuză Guvernul

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele