Grindeanu muncește din greu alături de consilieră în Azore

0

Ziarul Libertatea publică imaginea din sistemul Intranet al Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), unde Sorin Grindeanu și Cătălina Miriță apar că au efectuat deplasarea în 27-28 iunie 2019 în Insulele Azore și au plecat de acolo cu o zi mai devreme decât restul grupului.

Potrivit ziarului, Sorin Grindeanu și-a angajat 6 consilieri, fiecare câștigând un plafon minim de 2.000 de euro pe lună. Unul dintre ei este Cătălina Miriță, 24 de ani, o fostă Miss Buzău cu o carieră de succes în domeniul modellingului. Cum ANCOM a refuzat, până acum, să facă publice CV-urile consilierilor, iar, întrebat care sunt criteriile după care și-a angajat oamenii din cabinet, Sorin Grindeanu a răspuns: “Sunt criteriile mele, nu vreau să intru în amănunte”.

Pentru că nu au stat până la finalul evenimentului, Grindeanu și Miriță nu apar, precum colegii lor, în pozele de grup realizate în fața Centrului Cultural și de Congres din Ponta Delgada, unde s-au realizat fotografiile cu toți participanții.

Citește și: Dinamo a fost la un pas de o nouă tragedie, antrenorul a suferit un infarct pe bancă

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele