Sorin Grindeanu, premierul OUG 13, devine vocal în PSD și-și amenință colegii

0

Parlamentarii PSD care nu se prezintă sau „votează invers”, luni, la moţiunea de cenzură, nu mai fac parte din PSD, a anunţat noul prim-vicepreşedintele, Sorin Grindeanu.

 

Sorin Grindeanu este premierul ”marionetă” al infractorului Liviu Dragnea. În mandatul său, Florin Iordache și-a permis să adopte infama OUG 13 care ar fi scăpat de judecată o serie de corupți, în frunte cu Liviu Dragnea.

Grindeanu s-a aliat ulterior cu Victor Ponta și a încercat să formeze un guvern în afara PSD, dar a fost demis chiar de colegii din PSD. 

Ulterior, Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu Dragnea, s-au împăcat, după cu spuin surse din PSD și a primit un post cu salariu de peste 5000 de euro, la stat. Până în prezent, Grindeanu este directorul ANCOM.

Grindeanu muncește din greu alături de consilieră în Azore

Întrebat câţi parlamentari PSD vor fi în plen la votul pe moţiune, Grindeanu a răspuns: „Toţi. Cine nu se prezintă mâine sau votează invers, dacă nu există o cauză obiectivă, înseamnă că nu mai face parte din echipa PSD. Vreau să fiu cât se poate de clar din acest punct de vedere”.

El a precizat că PSD se bazează „sută la sută” pe parlamentarii partidului.

„Eu am convingerea că mâine această moţiune de cenzură va fi votată şi va trece”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Parlamentul se reuneşte în şedinţă comună luni, de la ora 14,00, în ultima zi a sesiunii extraordinare, pentru a dezbate şi vota moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi intitulată „Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”.

Curăță aerul din casă cu un purificator Sharp

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele